Nieuwsbrief November

12 november 2018

Aan:

- Leden van SNO;

- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;

- Scheidsrechterscommissie KNVB Regio Oost/Noord

- COVS Zustergroepen.

Uitnodiging:

Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de clubavond.

Datum: Dinsdag 20 november 2018

Tijd: 20:45 uur, aansluitend aan de training;

Bijzonderheid: De training start om 19:15 uur;

Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal;

Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur. Op deze avond hebben we Johan Suurd te gast. Johan komt uit Veendam is talent begeleider binnen de KNVB en vele andere actieve taken binnen de COVS. Johan neemt ons deze avond mee in de “wereld” van de rapportage.

Van de voorzitter:

Beste SNO-ers,

De wintertijd is het afgelopen weekend ingegaan en de donkere dagen voor de kerst zijn in aantocht. De competities zijn in volle gang en de eerste contouren qua kampioenskandidaten en degradanten worden langzaam zichtbaar. Wekelijks komen ‘onze’ toppers van SNO op de zaterdag en de zondag in actie om de diverse wedstrijden in goede banen te leiden. Via deze weg wil ik jullie graag even meenemen in enkele recente ontwikkelingen binnen de mooiste scheidsrechtersvereniging van het land.

Allereerst heb ik jullie bij mijn laatste ‘woord van de voorzitter’ meer verteld over onze nieuwe traditie m.b.t. de jeu de boules wedstrijd met onze sportvrienden van NKC’51. Ik heb telefonisch contact gehad met de voorzitter van NKC’51 en we hebben besloten om deze mooie (nieuwe) traditie in ere te houden. Deze gezellige informele avond zal plaatsvinden op vrijdag 15 maart 2019.

Als we kijken naar ons ledenbestand, dan kunnen we stellen dat we sinds de zomerstop reeds vier nieuwe leden mochten verwelkomen (Rick Coenen, Richard Hultink, Martijn Bruins en Arno Reusink). Sinds deze week mogen wij hier de zoon van Hans Groenhuijsen, Ferens Groenhuijsen aan toevoegen. Op de vorige clubavond is Richard Hultink reeds officieel welkom geheten en heeft hij de bijbehorende COVS-batch en de SNO-tas in ontvangst mogen nemen van Gerwin Moeken. Namens het bestuur hopen wij dat de overige nieuwe leden op de clubavond van 20 november aanwezig zijn, om ook deze prachtige geschenken in ontvangst te kunnen nemen.

Op 20 november a.s. komt Johan Suurd naar het mooie Nijverdal om een invulling te geven aan onze clubavond. Op deze avond zullen ook de SNO-trainers in het zonnetje worden gezet. Ze krijgen namens het bestuur van SNO hun officiële SNO-trainingspakken. Elke dinsdag nemen ze de moeite, om in weer en wind, een prachtige training vorm te geven, waarvoor wij ze als bestuur zeer erkentelijk zijn. Dit moet (uiteraard) beloond worden. Dus bij deze nog even de oproep aan Gert-Jan, Wim, Dick, Gert en Jan om op onze clubavond aanwezig te zijn.

Op deze avond zal ook de winnaar van de SNO-enquête van het afgelopen seizoen bekend worden gemaakt. De uitreiking van deze prijs zal bij de desbetreffende vereniging zelf gaan plaatsvinden. Het is (wat ons als bestuur betreft) een zeer positieve ontwikkeling dat de winnaar van de enquête ook vaak bezocht is door leden van SNO, welke actief zijn in het jeugdvoetbal. In het verleden kregen wij als bestuur vaak klachten van onze leden dat het ontvangst bij jeugdwedstrijden beneden niveau was. Het is daarom fijn om te horen dat de winnaar van de enquête hier een positieve uitzondering op blijkt te zijn.  

Zoals jullie weten hebben wij als SNO de samenwerking gezocht met onze zusterverenigingen in district Oost en Noord. In Twente hebben we besloten om elkanders trainingen te bezoeken. Op woensdag 07 november gaan we naar voetbalvereniging SV de Lutte. Hier zal de COVS-verenging NOT een goede training neerzetten. Via deze weg nogmaals de oproep aan onze leden om hier naartoe te gaan. Je kunt je opgeven bij Andre Meulenkamp.

Op zaterdag 05 januari 2018 zal bij KHC te Kampen het Jan Willem van Essen zaalvoetbaltoernooi worden gehouden. De organisatie van deze dag ligt (zoals alom bekend) bij de CVOS-vereniging Zwolle.

Tot op heden is het onze voetbal commissie nog niet gelukt om een representatief team op de been te krijgen. Wij hebben van de organisatie tot 8 december gekregen om een elftal te regelen. Als het je leuk lijkt om gezellig met je collega’s een balletje te trappen, dan verzoek ik je om contact op te nemen met Jan Klein Ganseij en/of Rudolf Wolterink.

Zoals jullie wellicht reeds hebben gehoord zal op zaterdag 12 januari 2019 het arbitragecongres plaats gaan vinden in Oldenzaal. Jullie zullen eerdaags een persoonlijke uitnodiging ontvangen van dit prachtige event. De organisatie (waarin ook ons gewaardeerde lid Wim van de Velde zitting heeft genomen) is erin geslaagd een divers programma op te stellen met enkele gerenommeerde sprekers. Reserveer deze datum alvast in je agenda.

Rest mij nog jullie veel succes te wensen in de komende periode en wij hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen op de clubavond van 20 november.

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

Enquête:

De enquête uitreiking vindt plaats op de volgende clubavond en wel op 20 oktober.

Scheidsrechter congres:

Op 12 januari 2019 wordt een groots scheidrechter congres georganiseerd. Zet deze data al in je agenda!!

  • Locatie voor het Arbitragecongres is Zalencentrum Rouwhorst, Oostmarsumsestraat 9, 5472 AA Oldenzaal

In de week van 13 november volgt een officiële flyer met de uitnodiging vanuit de COVS en de kans om je in te gaan schrijven voor deze fantastische dag. Programma volgt dan ook.

Wel en Wee:

  • Rik Coenen fluit de komende tijd even niet voor de KNVB. I.v.m. zijn opleiding en privé situatie. Hij blijft zich wel beschikbaar stellen voor de Beltona en vriendschappelijke wedstrijden
  • Hans Groenhuisen heeft veel pijn na inspanning bij wedstrijden en training. Hij heeft zich voor het rest van het seizoen afgemeld bij de KNVB
  • Jan Karkdijk heeft last van zijn voet. Hij is aan het kijken hoe dit te gaan oplossen.
  • Rectificatie!!! In de vorige nieuwsbrief schreven wij dat Gerhard Scheperman geholpen was aan een nieuwe knie. Dat was fout. Gerhard werd geholpen aan zijn rechter heup.
  • André Meulenkamp is op het COVS-toernooi afgelopen juni in Zutphen geblesseerd geraakt. Afgelopen donderdag is hij eindelijk door de MRI gegaan. Waarschijnlijk zijn meniscus. Aanstaande vrijdag krijgt hij de uitslag van het onderzoek.

De Pen:

Hallo
Er is mij gevraagd door het bestuur van de SNO om deze keer de pen ter hand te nemen.
Mijn naam is Laurens van Munster ik ben 60 jaar, en getrouwd met Jennie.
We hebben 3 kinderen, 2 schoondochters en 3 geweldige kleinkinderen.
Nadat de Dhr. Westenbroek was gestopt met de sponsoring, was men op zoek naar een vervanger en zo kwamen ze bij mij uit.
Omdat ik al vanaf mijn 7e jaar in de voetballerij zit en alles al heb gedaan, van speler tot scheidsrechter, leider, wedstrijdsecretaris enz. enz. heb ik er in toegestemd om de SNO te helpen.

Het eerste jaar ging het met vallen en opstaan, dit jaar ging het al een stuk beter met de sponsoring.
Ik hoop in de toekomst een aantal nieuwe sponsors binnen te halen voor de vereniging.
Schroom niet als u iemand weet mij te benaderen dan ga ik ermee aan de slag.

Mvg Laurens van Munster
 

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO)

P/A André Meulenkamp (Secretaris)
Roodborst 67
7731 KV Ommen
Tel. 06-22457428
E-mail. secretaris@sno-nijverdal.nl

NKC’51 – Sportpark Gagelman    |   Sportlaan 1  7443 RC Nijverdal |   Tel: 0548-614127

www.sno-nijverdal.nl

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren