De Scheidsrechter nr.6 september 2018

01 oktober 2018
logo
 
   
Beste lezer,
 
De nieuwsbrief was iets te snel verzonden, de link naar onze nieuwe magazine is inmiddels herstelt.
 
Deze nieuwsbrief is een noodzakelijke vooraankondiging voor een nieuwe editie  van het digitale magazine De Scheidsrechter. Op deze manier wordt hopelijk voorkomen dat deze aankondiging in je spam terechtkomt In deze nieuwsbrief een samenvatting van de inhoud. Klik op een van de foto’s om toegang tot het magazine te krijgen. Als dit niet werkt kun je te allen tijde toegang krijgen viahttp://blad.covs.nl of u kopieert de link handmatig in uw internet browser.
De redactie wenst u veel leesplezier.
coverpagina blad de scheidsrechter
 
De redactie van De Scheidsrechter maakt een frisse start na de lange zomerstop. Fris in die zin dat we na bijna vier jaar naar een nieuwe productiewijze zijn gegaan, een ander format. De digitale productiewereld blijft zich ontwikkelen, nieuwe technieken zorgen voor een gebruiksvriendelijker opmaak. Dat is voor ons nu nog erg wennen, maar gaat op den duur zijn vruchten afwerpen.
Voor jullie als lezers zal het ook even wennen zijn. De gebruikelijke navigatiebalk rechts is verdwenen. Daar zitten nu de pijlen die je naar andere pagina’s brengt. De scrollpijl zit onderop. En links onderin kun je naar andere edities.
Mocht je dat nog eens allemaal willen nalezen en uitproberen dan zie je onderin deze pagina de button ‘uitleg’ die je naar de ‘help’pagina brengt. Daar wordt nog een uit de doeken gedaan hoe je dit magazine kunt lezen.
Deze verandering leidt uiteindelijke tot een bijna perfecte weergave op tabloid en smart phone. Een goede schaling is noodzakelijk omdat onderzoek uitwijst dat steeds meer lezers het blad via de smart phone lezen.
 

 Jaarlijkse Algemene Vergadering

 

Dan de inhoud. In deze editie aandacht voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van de COVS. In een foto-impressie van deze bijeenkomst krijg je een indruk hoe het er aan toe ging daar in Leusden. Dat ging heel anders als gebruikelijk. In de rubriek Van de bestuurstafel wordt de vergadering inhoudelijk uitgelegd.

 

 

joeykooij  

 EREDIVISIETOPPERS

 
Nu er een ware uitstroom heeft plaatsgevonden van Eredivisiescheidsrechters is het tijd voor een nieuwe lichting. Joey Kooij komt aan het woord als een van de aanstormende Eredivisietoppers en ook Erwin Blank maakte inmiddels zijn debuut in de Eredivisie.
In de rubriek Spotlight op… gaat de aandacht naar Max Kok. Bernard Schenk interviewde hem in het thuishonk van de Maastrichtse Scheidsrechtersvereniging in stadion De Geusselt.
    
Als redactie mochten wij een kijkje nemen in het zenuwcentrum van de Videoscheidsrechter. Leo Blank toog gewapend met fototoestel naar Zeist en kwam in de wondere wereld van de VAR. Een splinternieuwe, uiterst modern opgezette ruimte waar het duizelt van de beeldschermen. In het twee pagina’s tellende artikel probeert Leo zijn indrukken op papier te zetten. Een fraaie serie foto’s completeert deze reportage.
 
In de rubriek De Fitte Scheids tipt Harry van Etten je over het Sportmedisch Centrum van de KNVB waar je je in fysiek/medische zin kunt laten testen. De laatste spelregelwijzigingen krijg je van Dick Visser, voorzitter van de LCS, Landelijke Commissie Spelregels.
Voorts een vooraankondiging Arbitragecongres district Oost op 12 januari 2019 voor alle betrokkenen van de arbitrage in districte Oost. En de Week van de Scheidsrechter komt er weer aan. Van 6-14 oktober zijn er diverse activiteiten. Zie hiervoor de opsomming.
Om nog meer te lezen, o.a. de regioberichten en hoe je als scheidsrechter fit blijft moet je de link openen. http://blad.covs.nl 

 
De redactie 
redactie@covs.nl
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren