Nieuwsbrief SNO - 20 april 2012

25 april 2012
Aan:
- Leden van SNO
- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost
- Scheidsrechterscommissie KNVB regio A en C
- COVS Zustergroepen
 
Uitnodiging:
Het bestuur van SNO nodigt u van harte uit voor een clubavond
Datum: Dinsdag 1 mei 2012
Tijd: 20:45 uur aansluitend aan de training. De training begint deze avond om 19.15 uur.
Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal
Agenda:
- Eventuele mededelingen van het bestuur
- Eventuele mededelingen van de COVS
- Eventuele mededelingen van Scheidsrechterscommissie KNVB regio A en C
- Spelregelvragen door de Technische Commissie
- Presentatie van Ronny Mulder (www.topfluit.nl), fluitenexpert bij uitstek!

Wel en wee:
Onze voorzitter Wim van der Velde is op dit moment geblesseerd aan zijn rechterknie en is in afwachting van een kijkoperatie. Jan Mulder staat eveneens op de planning voor een operatie aan zijn achillespees. Jan Avezaath heeft wat problemen met uitval in zijn gezicht. We wensen allen een spoedig herstel toe!
Verder ziektes en blessures zijn bij het bestuur niet bekend. Mocht er wat aan de hand zijn, dan stelt het bestuur het op prijs dat u een van de bestuursleden tijdig inlicht. Alleen dan kunnen we er namelijk op de juiste wijze aandacht aan schenken.
 
Op donderdag 25 april aanstaande hopen Gerda en Herman Spenkelink hun 50-jarig huwelijksjubileum te vieren. Wij wensen hen een hele mooie dag toe en wensen hen samen nog veel gezonde jaren.

Van de bestuurstafel

Als bestuur kunnen we terugkijken op een erg plezierige jaarvergadering. Een groot aantal leden en genodigden was aanwezig. De prestatiebeker ging naar Kevin Tibbe en André Meulenkamp mocht de Hendrik Stegemanbokaal in ontvangst nemen in verband met de beste spelregelkennis.

De aftredende bestuursleden Gert-Jan Beltman (penningmeester) en Gerard Westenbroek (PR- en sponsorzaken) zijn herkozen. Jan Mulder heeft om moverende redenen bedankt voor zijn functie als bestuurslid. Voor de JALV en tot op heden heeft zich nog geen kandidaat bestuurlid gemeld. Op dit moment hebben we dus een vacante positie in het bestuur voor de functie "2e secretaris / 2e penningmeester". Mocht een van de leden zich geroepen voelen om deel te nemen in het bestuur van SNO, dan horen we dit als bestuur natuurlijk graag.

Anton Kreileman is weer volop actief als scheidsrechter voor de KNVB en is daarom niet langer beschikbaar als commissielid van de Begeleidingscommissie. Willy Filart heeft zich voor deze functie beschikbaar gesteld. Mochten leden begeleiding wensen, dan kunnen zij zich melden bij hem of bij Herman Spenkelink.

SNO beschikt ook weer over een volwaardige ontspanningscommissie. Naast Kevin Tibbe nemen hierin zitting: Maurice Paarhuis en Maikel van Munster. Ze nemen gezamenlijk de organisatie op zich van de jaarlijkse feestavond op zaterdag 7 juli aanstaande.

Tijdens de JALV is het nieuwe outfit voor het bestuur van SNO gepresenteerd. Voorafgaand aan de vergadering hebben we Berny Dimmendaal van Dimmendaal Mannenmode bedankt voor zijn bijdrage hierin.
 
Ook is bij de de JALV het nieuwe tenue (shirt / broek / kousen) van ons voetbalteam gepresenteerd. Sponsor Combi Vloeren b.v. uit Rijssen heeft hierin een grote bijdrage geleverd en staat tevens met haar logo op het shirt gedrukt. Als SNO zijn we Combi Vloeren zeer erkentelijk voor deze mooie geste.
 
Ledenmutaties: 
Tijdens de JALV hebben we afscheid genomen van de leden: Erik Slaghekke en Ewout Nijeboer.

Daarnaast verwelkomen we de volgende nieuwe leden:
- Remko Maneschijn - Meeuwenweg 17 - 7687 AK Daarlerveen
- Ronald Veldhoen - De Omloop 36 - 7707 DZ Balkbrug
- Marijn Reefhuis - Noordelijke Kanaaldijk 3 - 7447 SW Egede (Hellendoorn)
 
Trainingsavonden:
Het einde van het seizoen nadert, competities zitten in de beslissende eindfase. Als scheidsrechter wordt van ons altijd een correcte beslissing verwacht, alleen is nu het belang van een juiste beslissing wellicht groter. Een goede conditie, zeker in deze fase van de competitie is van groot belang. Waar kun je dat beter onderhouden dan bij een COVS vereniging als SNO. Het is 's avonds weer langer licht en daardoor kunnen we ook weer mooie trainingen in de vrije natuur organiseren. Kortom de moeite waard om op dinsdagavond naar Nijverdal te komen voor een goede training. De trainers heten je van harte welkom en de aanvang is om 19:30 uur.

Voetbalcommissie:
Op 9 juni en 16 juni aanstaande nemen we deel aan het districtstoernooi en het NK veldvoetbal. Om een keer als compleet team te oefenen, heeft de voetbalcommissie een oefenwedstrijd gepland op dinsdag 8 mei aanstaande. De wedstrijd zal plaatsvinden op ons trainingsveld en de betrokken voetballers krijgen nog nader bericht.

De Pen:
Een jaar vliegt voorbij
 
Deze keer in de nieuwsbrief een verhaaltje van jullie secretaris. Voor de mensen die mij nog niet kennen, zal ik mij even voorstellen. Ik kom uit Ommen, het mooie stadje aan de Overijsselse Vecht waar ik ook i.v.m. mijn werk vaak te vinden ben. Ik ben namelijk F&B manager bij Hotel De Zon en mag dus zorgen voor mijn gasten en zorgen dat hun niets ontbreekt. Hier gaat veel tijd in zitten maar ik heb één vaste afspraak met de directeur en dat is dat de zaterdagmiddag voor mij blijft. Dan mag ik mijn wedstrijden fluiten in de hoofd- en 1e klasse van het amateurvoetbal.
 
Vorig jaar tijdens de JALV ben ik gekozen als secretaris, een taak wat ik goed kan combineren met m’n werk. Daarnaast vind ik het leuk om voor een COVS groep iets extra’s te kunnen betekenen. Ik mocht de taken overnemen van Gert Schuurman en hij heeft mij prima begeleid in mijn begintijd als secretaris. Ik kan hem nog steeds bellen voor vragen / advies. Wel heb ik samen met de overige bestuursleden geconstateerd dat er wat problemen zijn geweest met de diverse uitnodigingen en mailings die de afgelopen periode zijn verstuurd. Hiervoor mijn excuses en dank dat er begripvol door de betrokken leden op is gereageerd. Ik hoop dat deze problemen tot de verleden tijd behoren.

Een jaar als secretaris is voorbij gevlogen en ik merk dat ik mijn draai steeds beter vind. Ik kan genieten van goede notulen en ook de JALV van afgelopen 2 april is door de goede voorbereidingen van het bestuur gelopen zoals we wilden. Jammer is wel dat we nu een vacante plek hebben in het bestuur en hopelijk meldt binnenkort iemand zich spontaan aan. Verjonging spreekt mij aan, maar ook een wijze man is altijd welkom. Als ik met Gert-Jan Beltman namens het bestuur vergaderingen bezoek, krijgen we complimenten over de verjonging in ons bestuur. De meeste COVS groepen verlangen naar jongelui om het bestuur of commissies te gaan versterken en daardoor de toekomst veilig te stellen. SNO is hier goed mee bezig, zie ook de ontspanning commissie die na jaren vacant te hebben gestaan weer helemaal terug is. Wel is het fijn dat de ouderen ons blijven ondersteunen en plaatsnemen in diverse commissies. Zonder hun ervaring zijn we nergens en alleen samen kunnen we zorgdragen voor een correcte, actieve en positieve vereniging SNO. Dus in elke commissie een combinatie tussen oud en jong zal fantastisch zijn!
 
Ik ervaar SNO als een leuke vereniging waar de normen en waarden nog steeds up to date zijn en ik hoop dat ik nog lang een één-tweetje behoud tussen mij als scheidsrechter en SNO. Ik wens jullie allemaal nog veel plezier met het leiden van de wedstrijden. Nog 3 rondes en dus geweldige affiches voor een ieder. Hier doen we het voor, veel druk, veel toeschouwers en dus veel belangen. Zorg dat je er klaar voor bent, mentaal maar zeker ook lichamelijk. Pijnvrij en een goede conditie dragen bij zodat je je volledig op de wedstrijd kan gaan richten.
 
De pen zou ik door willen geven aan Zander Pouls.
 
Tot op de clubavond of een andere gelegenheid!

Groeten vanuit de Zon,
André Meulenkamp
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren