Uitnodiging SNO - April 2018

30 april 2018

   

 

Aan:
- Leden van SNO;
- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;
- Scheidsrechterscommissie KNVB Regio Oost/Noord
- COVS Zustergroepen.
 
Uitnodiging:
Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de clubavond.
Datum: Dinsdag 1 mei 2018
Tijd: 20:45 uur, aansluitend aan de training;
Bijzonderheid: De training start om 19:15 uur;
Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal;
Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur.  Op deze avond hebben we Niels Kolkman
uitgenodigd. Hij praat ons bij over het kunstgras van tegenwoordig. Dat lijkt zeer interessant
te worden.
 
Van de voorzitter;
Beste SNO-ers,

Wat gaat de tijd toch snel. Het einde van de reguliere competitie is in zicht. De laatste competitiewedstrijden worden gespeeld. De belangen zijn groot. Promotie, degradatie en nacompetitie zijn de meest genoemde woorden in de bestuurskamer.

Ook voor de SNO-ers breken belangrijke weken aan. Vorige week hebben we allemaal de laatste tussentijdse ranking van de KNVB mogen ontvangen. Zoveel leden, zoveel verhalen en zoveel verschillende emoties. Sommige leden staan er (zeer) goed voor en wanen zich als arbiter al op een hoger niveau. Er zijn echter ook leden, welke er in de (tussentijdse) ranglijst er minder goed voorstaan. Ik hoor enerzijds gejubel en anderzijds geklaag. Natuurlijk zijn er altijd verzachtende omstandigheden aan te wijzen, maar in algemene zin kan gesteld worden dat er slechts een persoon verantwoordelijk is voor hetgeen geleverd is: dat ben jezelf!

Ik wil hiermee aangeven dat jij als (assistent) scheidsrechter verantwoordelijk bent over je eigen prestaties. Er zijn nog enkele wedstrijden te spelen en goede rapporten te winnen. Voor de arbiters die er goed voor lijken te staan, probeer deze goede lijn vast te houden en voor de arbiters die er (volgens de laatste tussenstand) minder goed voorstaan, probeer de laatste weken er alles uit te halen wat erin zit. Een goed rapport kan namelijk een gigantisch verschil maken met betrekking tot promotie en degradatie.

Zoals ik zojuist al aangaf, het einde van het seizoen is in zicht. Binnen SNO staan er nog enkele leuke activiteiten op het programma. Allereerst staat op dinsdag 1 mei de laatste (reguliere) clubavond gepland. In eerste instantie was het de bedoeling dat deze avond ingevuld zou gaan worden door Fijke Hoogendijk. Als (assistent) scheidsrechter is Fijke (als lid van de scheidsrechtersvereniging Enschede en Omstreken) actief in de top van het amateurvoetbal. Helaas heeft Fijke deze week in verband met gezondheidsredenen moeten afzeggen.

Gelukkig zijn wij erin geslaagd om een waardige vervanger te regelen. De clubavond zal worden ingevuld door Niels Kolkman. Niels is als manager werkzaam bij ten Cate in Nijverdal. Binnen deze organisatie is hij verantwoordelijk voor het onderzoeken en ontwikkelingen van kunstgrasvelden. Daarnaast is Niels in het dagelijkse leven trainer van het tweede elftal van RKSV de Zweef, uitkomende in de reserve hoofdklasse. Niels zal gedurende deze avond nader ingaan op deze twee aspecten. Het beloofd een interessante en humoristische avond te worden. In verband met deze clubavond (welke om 20.45 zal starten) gaan we om 19.15 beginnen met de reguliere training.

Op 9 juni staat de jaarlijkse feestavond op de planning. De feestcommissie (Maikel, Hans en Maurice) zijn druk bezig met de voorbereidingen. Echter, indien jullie nog leuke ideeën, suggesties en/of aanvullingen hebben, dan staan wij hier (uiteraard) altijd voor open. Binnenkort zullen wij jullie nader informeren over de invulling van deze (nu al) spectaculaire dag.

Tot slot staan de laatste activiteiten gepland op zaterdag 23 juni. Op deze dag staan er twee activiteiten op het programma. Het IJssel en Berkel voetbaltoernooi in Voorst, laten we daar mee beginnen. Het doet mij deugd dat wij hier als SNO weer aan meedoen. Het bestuur heeft in deze het ‘goede voorbeeld’ gegeven door (nagenoeg) voltallig acte de préséance te geven.

Sportiviteit en fairplay zal op deze dag de boventoon voeren en dan zullen (hopelijk) de goede resultaten daaraan gekoppeld kunnen worden.

De tweede activiteit betreffende 23 juni heeft betrekking op de finaledag van de beloften beltona competitie, welke dit jaar plaats zal vinden bij C.V.V. Sparta Enschede. Net zoals voorgaande jaren willen wij als SNO hiervoor graag een trio afvaardigen. Op dit moment hebben wij echter nog maar één aanmelding ontvangen, betreffende Jan van Otten. Wij zijn (als aanstellingscommissie) druk zoekende naar twee extra (assistent) scheidsrechters. Je zult op deze dag zowel fungeren als assistent scheidsrechter dan wel als arbiter. De verzorging door Sparta Enschede is altijd uitmuntend. Indien je interesse hebt, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten.

Voor nu rest mij nog jullie heel veel succes en plezier te wensen gedurende de laatste weken van de competitie.

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

De Voorzitter

 

Agenda:

 

 Datum

 Tijd

 Bijeenkomst

 Locatie

 01 Mei 2018

 20.30

 Clubavond

 NKC'51 

 17 Mei 2018

 19.30

 Bestuursvergadering

 NKC'51 

 09 Juni 2018

 19.00

 Feestavond

 NKC'51 

 23 Juni 2018

 10.00

 Finale Beloften Beltona Competitie

 C.V.V. Sparta Enschede 

 23 Juni 2018

 10.00

 IJssel en Berkel Voetbaltoernooi

 Voorst 

 

Jaarlijkse leden vergadering 2018;

Op onze web-site kunt u terug lezen over de gehouden jaarlijkse leden vergadering van de SNO Nijverdal. Wij als bestuur kijken er prettig op terug. Gelukkig is er ook gesproken met enkele leden over de eventuele jubilea en/of huldigingen. Dit is met de betreffende leden op een positieve manier uitgepraat. Daarnaast hadden een volle zaal, mooi om te zien dat er afgevaardigden waren van onze zuster verenigingen, en de vezorging vanuit NKC'51 was weer zeer prettig.

 

 

Het Bestuur van SNO Nijverdal wenst jullie succes bij de laatste competitie wedstrijden.

 

 

 

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO)

P/A André Meulenkamp (Secretaris) 
Roodborst 67 
7731 KV Ommen 
Tel. 06-22457428 
E-mail. secretaris@sno-nijverdal.nl 

NKC’51 – Sportpark Gagelman    |   Sportlaan 1  7443 RC Nijverdal |   Tel: 0548-614127

www.sno-nijverdal.nl 



Ontwerp en realisatie: Reclamebureau Bandwerk uit Rijssen.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren