De Scheidsrechter nr.3 april 2018

27 april 2018
cover
 
DE SCHEIDSRECHTER Nieuwsbrief
 
April 2018
  logo
Beste lezer,
 
Deze nieuwsbrief is een noodzakelijke vooraankondiging voor een nieuwe editie van het digitale magazine De Scheidsrechter. Op deze manier wordt hopelijk voorkomen dat deze aankondiging in je spam terechtkomt.
In deze nieuwsbrief een samenvatting van de inhoud. Klik op een van de foto’s om toegang tot het magazine te krijgen.
Als dit niet werkt kun je te allen tijde toegang krijgen via  http://blad.covs.nl/3-2018 .  
De redactie wenst u veel leesplezier.
In deze uitgave o.a.
 

 

  • Het hoofdthema van deze uitgave is de procedure rond en de praktijk van het begeleiden van amateurscheidsrechters. Daarin bestaan kennelijk regionale verschillen. Leo Blank is er uitgebreid ingedoken. Heeft regio’s met elkaar vergeleken, heeft praktijkvoorbeelden uit de verschillende districten. En uiteraard is de KNVB om een reactie gevraagd. Zij komen uitgebreid op dit onderwerp terug, zowel de bestaande situatie als de visie op de toekomst wordt geschetst. Natuurlijk vind je ook de mening van de COVS terug. Een lijvig maar interessant artikel.
 
 
  • Drie jaar geleden ging de knop om voor Chris van Rijswijk. Hij wilde fitter op het veld staan als scheidsrechter. Dat is hem gelukt. Inmiddels ruim dertig kilo lichter vierde hij in april tegelijkertijd een mooie mijlpaal. Hij rende de marathon van Rotterdam. “De voorbereiding op dat moment heeft drie jaar geduurd”, zegt de scheidsrechter uit Boskoop, en lid van de COVS Gouda.
 
 
 
  • Afscheid van dertig jaar Limburgse ervaring.

 Noord-Limburgers Reinold Wiedemeijer en Ed Janssen zetten beiden een punt achter een imposante scheidsrechterscarrière. Samen waren ze goed voor ongeveer negenhonderd wedstrijden in het betaald voetbal. Leo Blank maakte een dubbelportret.

 
 
  • Het zag er al een tijdje naar uit maar vrijdag de dertiende (april) was voor Franca Overtoom een geluksdag. De 26-jarige assistent-scheidsrechter uit het Noord-Hollandse Obdam maakte tijdens de wedstrijd Telstar-Jong Utrecht haar debuut in het betaald voetbal.
 
 
De Redactie
 
De Scheidsrechter, Nummer 3, 2018
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren