De Scheidsrechter nr. 8, november 2017

28 november 2017
Beste COVS-relatie,
 
De prijswinnaars van de prijsvraag bij het artikel van Bas Nijhuis in het vorige nummer zijn bekend. Dick Visser levert weer twee zeer actuele artikelen over de laatste spelregelwijzigingen en hij reageert op een verkeerde interpretatie van een spelregel waarvan we via tv-beelden allemaal konden meegenieten.
 
In de rubriek Toppers komt Rob Dieperink aan het woord. Deze nieuwkomer in de eredivisie komt uit een fysiek diep dal en maakt nu dus promotie. In onze rubriek Toppers van Toenstaat René Temmink uitgebreid in de schijnwerpers. Hoewel pas tien jaar geleden gestopt kijkt hij terug op een glanzende carrière als topscheidsrechter met leuke anekdotes.
 
Het is alweer tijden geleden dat we het laatste scheidsrechterscongres hadden. Het wordt dus wel weer eens tijd. En daarom verdient het Arbitragecongres in Noord alle aandacht. Deze bijeenkomst, die barst van de ambities, vindt plaats op 20 januari in Assen.
 
Tijdens een experimentele wedstrijd tussen FC Lisse en Quick Boys zijn alternatieve spelregels toegepast. Of dit ooit in de praktijk komt is de grote vraag. Jan ter Harmsel was ter plekke en maakte de reportage.
 
Al jarenlang is sprake van alternatieve straffen in district Zuid I. Maar nu gaat dit voor het hele land gelden. Leo Blank sprak met betrokkenen.
En nog veel meer in De Scheidsrechter van november 2017.
 
Met vriendelijke groet,
redactie De Scheidsrechter
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

16Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
17Apr
Forumavond Beloften Competitie
Aanvang: 20:00
23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00

Wij zijn trots op onze sponsoren