Mailing onderzoek UEFA

01 november 2017

Beste scheidsrechter,

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan een internationaal onderzoek naar de werkomstandigheden van scheidsrechters in Europa. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Dr. Tom Webb, Senior Lecturer, Sports Management and Development aan de universiteit van Portsmouth en wordt gesteund door de UEFA en de KNVB.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in Frankrijk, Italië en Nederland. Met dit onderzoek kan een beter beeld gecreëerd worden hoe de praktijk eruitziet en wat de omstandigheden zijn voor scheidsrechters in Nederland. Met de resultaten kan gericht verder gewerkt worden aan het verbeteren en ontwikkelen van beleid en kunnen situatie(s) vergeleken worden met andere landen.

Deelname aan het onderzoek is vertrouwelijk en anoniem, en jouw antwoorden worden niet met derden gedeeld zonder jouw expliciete schriftelijke toestemming. Jouw antwoorden worden veilig en vertrouwelijk bewaard door de verantwoordelijke onderzoeker van de afdeling Sport en Exercise Science aan de University of Portsmouth in Engeland. De uitkomsten kunnen worden gepresenteerd op wetenschappelijke bijeenkomsten, of in wetenschappelijke onderzoeksrapporten, proefschriften of boeken.

Het invullen van de enquête zal ongeveer tien minuten in beslag nemen, om te starten klik hier.

Heb je vragen, neem dan contact op met Afdeling onderzoek KNVB, onderzoekav@knvb.nl.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Hans Schelling
Operationeel manager

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren