Verzenden wedstrijdformulier Beltona

30 oktober 2017

Beste Vereniging coördinatoren,

Volgende week staat de tweede ronde van de Beltona Beloften Competitie voor de deur. Ik stuur bij deze de mail, die ik voor aanvang van de competitie heb gestuurd nog een keer mee. Dit heeft als reden dat in de eerste ronde veel zaken rondom het MDWF verkeerd zijn gegaan.

Ik heb  slechts van drie verenigingen de formulieren rechtstreeks op mijn  e-mail adres ( jjm.jongman@kpnplanet.nl) ontvangen. De andere formulieren heb ik via omwegen moeten achterhalen. Sommige formulieren waren leeg. Kortom het is erg tijdrovend geweest om alle informatie te achterhalen. Toch moet het wel lukken om het MDWF naar mij op te sturen, omdat het een aantal clubs wel gelukt is.

Veel clubs laten het versturen van het MDWF  over aan de scheidsrechter. Hier gaat het echter vaak fout, want de scheidsrechter stuurt het MDWF in de meeste gevallen niet door naar het e-mail adres jjm.jongman@kpnplanet.nl . Het versturen van het MDWF naar dit e-mail adres blijft de verantwoording van de thuisspelende vereniging.

Verder hebben we van enkele scheidsrechters vernomen, dat soms de spelers nog niet op het formulier stonden. Dit kan natuurlijk niet. De scheidsrechter moet de spelerspassen kunnen controleren.

Hopelijk gaat dit de volgende ronde allemaal beter. Ik verzoek iedereen dan ook onderstaande mail nog een keer aandachtig te lezen, want daarin staat hoe het MDWF naar jjm.jongman@kpnplanet.nl  verstuurd moet worden. Het kan eventueel ook nog op de oude manier( zie bijlage )

Tegenwoordig staan de standen ook in Voetbal.nl . Ik wijs jullie er echter op dat Voetbal.nl het extra punt, dat behaald is na een strafschoppenserie niet kan verwerken. Dus voor de juiste standen verwijs ik jullie naar de site van Sparta Enschede       (sparta-enschede.nl ) . Klik daar bovenaan de site “Beltona “aan en ga naar “standen”.

Ik wens iedereen een goede tweede ronde toe.

Vriendelijke groeten 

Hans Jongman

Wedstrijd – en strafzaken

Beltona Beloften Commissie

jjm.jongman@kpnplanet.nl

tel: 0636212461

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren