Vervolg Bekercompetitie District Oost

08 oktober 2017

Los van nog wat in te halen wedstrijden zijn in de afgelopen weken de meeste beslissingen gevallen in de poulefase van de districtsbekercompetitie voor zowel de standaardelftallen alsook voor de reserve-elftallen categorie A.

In onderstaand overzicht staat de loting vermeld van de eerste KO-ronde voor beide bekercompetities. 

De wedstrijden voor de standaardelftallen worden geplaatst in de periode van 7 t/m 12 november 2017. Indien er voor één van de partijen een competitiewedstrijd op het programma voor genoemd weekend staat, of in de komende periode nog wordt vastgesteld, zal de te spelen bekerwedstrijd worden verplaatst naar de midweek voorafgaande aan het genoemde weekend.

Verenigingen kunnen in onderling overleg de wedstrijd verplaatsen waarbij geldt dat dit mag naar een vroegere datum maar uiterlijk zondag 12 november 2017. Van een eventuele wijziging moet de afdeling competitie van district Oost per mail worden geïnformeerd. Let hierbij op de bepalingen in het bekerreglement. 

Reserve-elftallen

De wedstrijden voor de reserve-elftallen zullen worden verspreid over een langere periode. De oorzaak hiervan is gelegen in het feit dat een bepaalde groep een inhaal-/bekerweekend kent in het derde weekend van oktober 2017. Het andere deel kent een inhaal-/bekerweekend in het tweede weekend van november 2017. Dit betekent dat per wedstrijd zal worden bezien welke speeldatum uit de bus zal rollen. 

De kans bestaat dat een bekerwedstrijd op een midweekse avond wordt vastgesteld. Verenigingen kunnen in onderling overleg de wedstrijd verplaatsen waarbij geldt dat dit mag naar een vroegere datum maar uiterlijk zondag 12 november 2017. Van een eventuele wijziging moet de afdeling competitie van district Oost per mail worden geïnformeerd. Let hierbij op de bepalingen in het bekerreglement.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren