Wedstrijdprogramma Categorie A

28 juli 2017

Omdat de speeldagenkalender van het district Oost een kleine afwijking kent ten opzichte van de landelijke wedstrijdprogramma’s (dit in verband met het carnavalsweekend), hierbij een overzicht van de speeldagenkalender van het district Oost en de uitwerking in een Excel-sheet. Net als voorgaande jaren kan er dus ook dit jaar weer voor het samenstellen van de jaarprogramma's gebruik worden gemaakt van de schema's (Excel-bestanden).

Voor de juiste kalender, raadpleeg onderstaande speeldagenkalender 2017/'18.

De betreffende indeling kan worden gekopieerd vanaf Voetbal.nl, via Sportlink Club of via Voetbal.nl. Deze kan dan geplaatst worden in het schema, wat hierboven oproepbaar is in Excel. Het gaat om een voorlopig wedstrijdschema. In de betreffende Excel-schema’s wordt het betreffende speelweekend benoemd. Het is logisch dat de wedstrijden dan voor de zaterdagteams op de zaterdag geplaatst zullen worden en die van het zondagvoetbal op de zondag.

Wijzigen

Het definitieve wedstrijdprogramma kan altijd nog wijzigen als gevolg van bijvoorbeeld jubilea of anderzijds. De wedstrijdprogramma’s worden binnenkort opgebouwd. Vanaf 1 september, en daarna wekelijks, worden de programma's definitief vastgesteld en via Sportlink Club en Voetbal.nl te zien zijn. De definitieve wedstrijdprogramma's voor de periodes daarna worden per week vrijgegeven.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren