Geslaagde clubavond 23 mei j.l.

24 mei 2017

Geslaagde clubavond 23 mei j.l.

Op dinsdag 23 mei was er weer een clubavond bij de SNO Nijverdal. Een zaal vol met 22 leden wat een prima opkomst bleek i.v.m. de vele afmeldingen i.v.m. nacompetitie en andere redenen.

In de persoon van de 2de voorzitter, Andre Meulenkamp, werd de avond geopend met enkele bestuur mededelingen en hierna werd de spreker van vanavond welkom geheten.

Johan Suurd, woonachtig in Veendam, coach talent traject amateur ( waaronder ons lid Maurice Paarhuis), coach betaald voetbal, bestuurlid VCN heeft tijd vrij gemaakt om ons vanavond mee te nemen in de wereld van rapportage.

Aandachtig luisterde iedereen naar de woorden van Johan. Energiek nam hij via een powerpoint ( met beelden) de zaal enthousiast met hem mee.

Het was erg fijn om en rapporteur in de zaal te hebben zitten, Gerard Scheperman en iemand van onze eigen B.C., Herman klein Kromhof. Johan zette ons aan het werk om steeds te kijken en na te denken dat wij de scheidrechter van dienst waren, in tekst of beeld. Hierin konden de fluitende leden een mening geven over de score. A.B,C,D,E. Dit kwam eingelijk steeds weer terug. Na het formeren van groepjes en het geven van de antwoorden kwamen de rapporteur en B.C. terug met het antwoord hoe zij tegen de situatie aan keken en wat voor score hieraan hing wat hun betreft. Een prima spiegel voor onze fluitende leden. Zelf reflectie!!!!

Johan bracht de verschillende denkwijze subtiel bij elkaar en zodoende bleef het tot het eind een erg leuk interactieve avond.

Vanuit het bestuur kijken we dan ook terug op een prima clubavond. Op naar de volgende!!!

Is er vanuit de leden nog advies of suggestie voor een invulling van de clubavond laat het ons dan weten. Met jullie input kunnen wij op zoek naar een goede gastspreker of onderwerp.

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

16Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
17Apr
Forumavond Beloften Competitie
Aanvang: 20:00
23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00

Wij zijn trots op onze sponsoren