Samenwerking FC Twente en de Beltona Competitie

10 augustus 2011
FC Twente participeert in Beltona Beloften Competitie

ENSCHEDE – De organisatie van de Beltona Beloften Competitie en FC Twente hebben overeenstemming bereikt over een bijzondere inbreng van de Enschedese profclub in de beloftencompetitie. FC Twente zal jaarlijks met haar elftal onder 19 jaar wedstrijden spelen tegen de clubs, die resp. als eerste, tweede, derde en vierde zijn geëindigd op de finaledag van de Beltona-competitie.
Voor het eerst zal dit gebeuren in de loop van het komende seizoen met de vier halve finalisten van de begin juni gehouden finaledag, te weten winnaar Berkum (Zwolle), Sparta Enschede, Noordscheschut (Hoogeveen) en Rohda Raalte. Gespeeld wordt op de velden van deze verenigingen.

De Beltona Beloften Competitie is een speciale wedstrijdreeks voor jong voetbaltalent in het oosten van het land, die binnenkort aan het 13de seizoen begint. De organisatie berust bij Sparta Enschede, welke club destijds ook het initiatief nam.
Doelstelling van FC Twente om te participeren in de beloftencompetitie is een nauwere binding van de club met het amateurvoetbal te bewerkstelligen in met name de stad Enschede, maar zeer zeker ook in ruimer verband.

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren