Geslaagde Clubavond

19 maart 2017

Op dinsdag 14 Maart stond de tweede clubavond van 2017 gepland. Het bestuur heeft er voor besloten om deze avond zelf in te vullen. Nadat onze technische commissie, onder leiding van Maikel van Munster, 10 spelregels had behandeld, was het de beurt aan voorzitter Wim van der Velde om de verdere invulling van de avond voor zijn rekening te nemen.

Net zoals veel verenigingen, heeft ook de SNO last van het feit dat er steeds minder vrijwilligers zijn voor de diverse commissies en activiteiten. Steeds vaker komt het voor dat dezelfde mensen de kar moeten trekken.

Doel van deze avond was om gezamenlijk te kijken naar alle commissies / activiteiten welke SNO organiseert voor haar leden. Alle commissies kwamen voorbij: voetbalcommissie, begeleidingscommissie, aanstellingscommissie, viscommissie en de technische commissie. Alle bijhorende activiteiten werden kritisch besproken.

Gezamenlijk met de leden is er een duidelijke keuze gemaakt om de activiteiten, zoals deze momenteel door de commissies worden georganiseerd, te blijven aanbieden. Vanuit de voorzitter werd duidelijk aangegeven dat de leden hierbij wel hun steun moeten blijven geven, anders blijft dit niet goed gegaan.

Het kan niet zo zijn dat steeds dezelfde leden alle tijd en energie moeten steken in bepaalde activiteiten en dat er een groep leden is die hierin niet helpt. Gezamenlijk moeten wij deze prachtige vereniging levende houden.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren