Nieuwsbrief KNVB Scheidsrechters - februari

06 februari 2017
   
Header KNVB
KNVB logo
Nieuwsbrief - februari 2017
KNVB SCHEIDSRECHTERS AMATEURVOETBAL
 
knvb
Verduidelijking spelregels amateurvoetbal
Per mail en via de website hebben jullie al kennis kunnen nemen van de verduidelijking van de spelregels die per januari 2017 door de IFAB zijn doorgevoerd. Toch willen wij jullie de wijzigingen die betrekking hebben op het amateurvoetbal nog even onder de aandacht brengen.
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Belangrijkste spelregel-wijzigingen in videotest
Tijdens de themabijeenkomsten in het najaar is een spelregeltest gedaan aan de hand van videobeelden. Op deze wijze werd geoefend met de belangrijkste spelregelwijzigingen die dit seizoen zijn ingegaan. Wil je de vragen met de juiste antwoorden en een korte uitleg nog eens teruglezen?  
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Start themabijeenkomsten
Vanaf 13 februari worden er in het hele land themabijeenkomsten gehouden. Je bent hierover recent geïnformeerd door de KNVB Academie. Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan zo snel mogelijk. Ben je de uitnodiging kwijt? Neem contact op met: arbitrage-opleidingen@knvb.nl of 0343-499746/0343-499341.
 
 
 
knvb
Beker/inhaal
In het speelweekend 25/26 februari en 4/5 maart staan er inhaalrondes gepland. Dit betekent dat er een beperkt aantal wedstrijden beschikbaar is en dus een grote kans op een vrij weekend.
 
 
 
Trainingsschema's (assistent-)scheidsrechters
Eén van de voorwaarden om een goede prestatie als (assistent) scheidsrechter te leveren is een goede fitheid. Dit houdt in dat je voldoende snelheid hebt en na iedere intensieve loopactie snel herstelt. Dit moet uiteraard ook aan het einde van de wedstrijd zo zijn, dus je moet dit lang kunnen volhouden.
Op scheids-assist.nl zal vanaf nu iedere maand een algemeen trainingsschema, voor zowel scheidsrechters als assistent scheidsrechters beschikbaar worden gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.
Lees verder
 
 
knvb
Betaald voetbal scheidsrechters verblijven op de KNVB Campus
Afgelopen maand was de hele groep Betaald Voetbal scheidsrechters en assistenten op de KNVB Campus aanwezig om toe te werken naar de tweede seizoenshelft en terug te kijken op het eerste helft.
Lees verder lees meer
 
 
knvb
FIFA Badges
Eind december heeft de FIFA de internationale scheidsrechters bekend gemaakt. Alle door de KNVB voorgedragen kandidaten zijn geplaatst op de internationale lijst.
Lees verder lees meer
 
WIST JE DAT?
De speeldagenkalender voor 2017/'18 bekend is? Je kunt hem hier bekijken.
De tussentijdse ranglijst in de week van 20 februari voor het eerst dit seizoen wordt verzonden?.
De data voor de kick-off bijeenkomsten voor de landelijke scheidsrechters en assistenten al bekend is? Voor de groepen A en B is dit 19 augustus en voor de groep C 26 augustus. Groep JA wordt nog vastgesteld.
Op scheids-assist.nl veel leuke en interessante nieuwsberichten voor wedstrijdofficials staan? 
 
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren