Digitaal wedstrijdformulier in veldvoetbal

09 november 2016

In het zaalvoetbal wordt sinds dit seizoen gebruik gemaakt van mobiele digitale wedstrijdformulieren en digitale spelerspassen. Een volgende logische stap is om dit ook in het veldvoetbal te gaan doen.

In het weekend van 5 en 6 november start een pilot waarin wordt proefgedraaid met de Wedstrijdzaken app in het veldvoetbal. Het doel is om - in samenwerking met een select aantal verenigingen en scheidsrechters - te bepalen hoe de app het beste in het veldvoetbal kan worden gebruikt. De KNVB wil vaststellen wat voor aanpassingen en verbeteringen er in de app nog nodig zijn. En bepalen wat na de pilot een logische uitrolstrategie is.

De aftrap van het project vond maandag 17 oktober plaats in Zwolle waar de plannen zijn besproken met de betrokken collega’s van steunpunt Zwolle. Woensdagavond 26 oktober was er een informatiebijeenkomst in het clubgebouw van FC Zutphen, waar de betrokken verenigingen en scheidsrechters uitleg kregen over de aanpak van de pilot en wat er van hen verwacht wordt.

Pilot in district Oost

Er zijn vier poules geselecteerd in district Oost, namelijk de jeugd O15 1e klasse 24, de meiden O17 1e klasse 3, de mannen zondag reserve Hoofdklasse A en de mannen zondag 7e klasse 13.

Bron: www.knvb.nl/oost

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren