Gerrit Huisjes wint de Jacob Calkhoven wisselbokaal

25 juni 2011
Met een wat tegenvallende opkomst, wat overigens de pret niet mocht drukken, ging een aantal verwende vissers van SNO aan de haal in de visvijver aan de Helmkruidlaan in Hulsen om beslag te leggen op de Jacob Calkhoven wisselbokaal. Dit jaarlijks evenement wordt georganiseerd door de Viscommissie van SNO en staat open voor alle leden inclusief hun gezinsleden.
Om de spanning enigszins te verhogen heeft de organisatie een bonus uitgeloofd voor de degene die de eerste vis zou vangen. Gerard Westerbroek was de gelukkige en toen hij halverwege de wedstrijd z’n tweede vis ving tegen de anderen die nog niks hadden gevangen, waande hij zich al winnaar van de wisselbokaal.
Maar niets was minder waar, want Gerrit Huisjes liet niet met hem spotten en met zijn zelf mee gebrachte brood met een laagje boter erop waarmee hij viste, bracht hem het nodige succes. Hij haalde de ene vis na de andere uit het water en waardoor hij met ‘vier straten lengte” op de 1e plaats is geëindigd.
 
De uitslag is als volgt: 1e plaats: Gerrit Huisjes 262,5 cm; 2e plaats: Gerard Westenbroek met 64,5 cm en op de 3e plaats: Jan Klein Ganseij met 11 cm. Wim van der Velde en Roel Poffers hadden een heel zwaar avond want zij waren niet bij machte om iets aan de haak te slaan.
 
De wisselbokaal werd door Jacob Calkhoven uitgereikt aan de trotse winnaar.
Vermeldenswaard is dat er dit jaar geen schildpadden of andere exotische dieren zijn gevangen.
 
De organisatie heeft gezorgd voor een drankje en een hapje gedurende de wedstrijd. Het was al met al een zeer gezellige avond en een aantal niet-vissers van SNO zijn daar ook getuige van geweest. Wij kunnen tevreden terugkijken op een geslaagde avond waarvoor onze hartelijke dank.
 
De Viscommissie.
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren