Plaatsing leden scheidsrechters SNO Nijverdal

08 juli 2016

Diverse leden van SNO Nijverdal hoger ingedeeld in het nieuwe seizoen

Het seizoen 2015 – 2016 zit erop. Alle voetballers kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Dit is natuurlijk ook voor toepassing voor de scheidsrechters van scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken. Ze zeggen altijd: ‘Aan het einde van de competitie worden de knikkers verdeeld’. Dit principe is natuurlijk ook van toepassing op het arbitragekorps. Door de invoering van de tweede divisie (welke gesitueerd is tussen de Jupiler League en de topklasse (tegenwoordig derde divisie) zijn alle groepen opnieuw ingedeeld. 
 

Concreet betekend dit dat scheidsrechters dit jaar dienden te promoveren om hun ‘oude’ wedstrijdpakket te mogen behouden. Wij, als bestuur van SNO, kunnen met gepaste trots melden dat maar liefs 6(!) leden van de SNO hoger zijn ingedeeld voor het seizoen 2016 – 2017. De volgende scheidsrechters zijn gepromoveerd naar de C Groep van de KNVB: Erik ter Brake, Gert-Jan Beltman en Maurice Paarhuis. Vorig seizoen floten zei wedstrijden in de hoofdklasse en in de eerste klasse. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen deze drie arbiters alleen nog te zien zijn in de hoofdklasse. 

Daarnaast kunnen we melden dat Maikel van Munster is gepromoveerd naar de D Groep van de KNVB. Vorig jaar floot Maikel zijn wedstrijden in de eerste en de tweede klasse. Met ingang van het seizoen 2016 – 2017 zal Maikel alleen nog actief zijn in de eerste klasse. Verder kan gemeld worden dat Zander Pouls volgend seizoen actief zal zijn in E Groep van de KNVB. Vorig seizoen floot Zander in de tweede en derde klasse. Hij zal in het nieuwe seizoen alleen nog wedstrijden fluiten in de tweede klasse. 

Tot slot kunnen wij melden dat ‘Good Old’ Johan Schwarte op zijn ‘oude’ dag ook nog hoger is ingedeeld. Hij is ingedeeld in de JC (Jeugd) groep van de KNVB. Vorig seizoen floot Johan wedstrijden in de 1ste klasse (A-jeugd). In het nieuwe seizoen zal hij wedstrijden gaan fluiten in de 4de divisie (bij de A-jeugd). Allesomvattend, kunnen wij als SNO Nijverdal spreken van een goed resultaat voor onze leden. Lijkt het je leuk om een keer met ons mee te trainen? Of om als (club)scheidsrechter bepaalde wedstrijdsituaties is met collega scheidsrechters te bespreken, dan ben je elke dinsdag vanaf 19.30 van harte welkom op ons sportpark gelegen aan de Sportlaan 1 te Nijverdal.

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren