Promovendi / Plaatsing

12 juni 2016

Heren scheidsrechters,

Op woensdag 8 juni jl. heeft de KNVB per e-mail de nieuwe groepsindelingen bekend gemaakt aan haar leden. Over het algemeen kunnen wij, als bestuur van SNO Nijverdal, tevreden terugkijken op de nieuwe indelingen. Diverse SNO leden zijn hoger ingedeeld en dit jaar zijn er drie scheidsrechters, welke volgend jaar een trede terug moet treden. Hieronder een overzicht van alle promovendi:

Gert-Jan Beltman: Promotie naar Groep C (Hoofdklasse)

Erik ter Brake: Promotie naar groep C (Hoofdklasse)

Maurice Paarhuis: Promotie naar groep C (Hoofdklasse)

Maikel van Munster: Promotie naar Groep D (1ste Klasse)

Zander Pouls: Promotie naar Groep E (2de Klasse)

Johan Schwarte: promotie naar Groep JC (4e Divisie jeugd)

 

Helaas moet Dick Beldman een trede terug doen en zal hij volgend seizoen actief zijn in groep F. Dit betreffend wedstrijden in de derde klasse. Daarnaast zijn Gert Ekkel en Dirk Jansen ook een groep lager ingedeeld.

Via deze weg willen wij alle promovendi / hoger ingedeelde arbiters van harte proficiat wensen met hun nieuwe wedstrijdpakket. De arbiters, welke een trede lager moeten gaan fluiten, wensen wij veel succes in het nieuwe seizoen en wij, als bestuur van SNO, hopen uiteraard dat deze scheidsrechters snel weer het stapje hoger op kunnen maken.

Zoals jullie op de nieuwe indeling hebben kunnen zien, was ons lid Roel Poffers ook lager ingedeeld. Zijn punten voor de maatwerkbijeenkomst zijn echter niet goed meegenomen. Daarom heeft de KNVB (terecht) besloten om Roel deze punten alsnog toe te kennen, waardoor Roel in het nieuwe seizoen  in groep E zal fluiten (2de Klasse).

Wij, als bestuur, hopen jullie allemaal volgende week zaterdag, 18 Juli, te mogen verwelkomen op de jaarlijkse feestavond.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Einduitslag zaterdag senioren
Einduitslag zaterdag Jeugd
Einduitslag zondag senioren
Indeling nieuwe piramide+ wedstrijdpakket

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren