Nieuws COVS

23 februari 2016

Nieuwe piramide: stand van zaken

De KNVB heeft middels een uitgebreide brief geantwoord op de vragen die de COVS heeft gesteld over de nieuwe arbitrage-piramide. Hoewel een groot deel van die beantwoording verhelderend was, is het VCN over enkele antwoorden nog niet tevreden. Het VCN heeft daarom de KNVB verzocht daar nog eens beter naar te kijken. Zodra de reactie van de KNVB op deze aanvullende vragen binnen is, zal het VCN de reactie van de KNVB doorsturen naar alle verenigingen en plaatsen op de website www.covs.nl.

Rapportage: stand van zaken

Alle verenigingsbesturen hebben onlangs een schrijven van het VCN over de rapportage ontvangen. Inmiddels staat er ook een artikel op de website, waarin aan onze leden wordt gevraagd om hun mening over de rapportage te geven. Met de KNVB is nog geen verder contact geweest, het VCN wacht een bericht van de KNVB af waarin wordt aangegeven op welke manier de KNVB de rapportage tegen het licht wil houden.

Promotiemateriaal BOS-cursus bijna klaar!

Bestuurslid René Kiebert is druk bezig met de ontwikkeling van promotiemateriaal dat vertegenwoordigers van de COVS kunnen gebruiken bij de BOS-cursussen. Het promotiemateriaal zal o.a. bestaan uit een kort filmpje waarin de voordelen van een lidmaatschap van de COVS worden toegelicht. Op het aankomende overleg tussen districtsbesturen en VCN (half maart) hopen we dit filmpje te kunnen presenteren, waarna het gebruikt kan worden bij bezoeken aan de BOS-cursus.

Omdat er nog heel veel folders voorradig waren en de informatie in die folders nog niet heel gedateerd is, heeft het VCN besloten nog geen nieuw foldermateriaal te ontwikkelen.

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren