Samenvatting Clubavond

20 februari 2016

Clubavond 16-02-2016

Afmeldingen;

Jan Schippers verjaardag, Jan Wijnbergen, Julian Arrindell, Herman Spenkelink en Henk Poffers

Stan Endeman en Willy Filart oefen wedstrijd SDOL 1 Maurice Paarhuis, Andre Meulenkamp, Gert Ekkel, Gert Hiemstra, Henk Zwakenberg  Beltona,  Dirk Jansen, Gert Manenschijn werkzaamheden

Waarbij opgemerkt moet worden dat de beltona wedstrijden voor het volgend seizoen geblokt zullen worden op de clubavond.

Al met al dus een klein groepje voor de clubavond.

 

Mededelingen bestuur;

De tweede serie maatwerk avonden gaat weer van start, en ik raad iedereen aan om er aan deel te nemen, die 40 punten zijn nu eenmaal gemakkelijk binnen te halen.

Door het inplannen van maatwerkavonden door de KNVB, heeft de beoogde spreker voor vanavond zich af moeten melden, de TC zal derhalve vanavond onze spelregel kennis verbeteren.

Gisteren zijn de tussentijds rangschikkingen per mail binnen gekomen, kijk hier goed naar en trek aan de bel wanneer het niet klopt, bij sommige leden zijn de maatwerkavonden niet in de rangschikking meegenomen, en bij andere leden is de berekening qua hoogte van de rapportages een farce te noemen.

4 rapporten met in ieder rapport gemiddeld 3 b levert een tussenrangschikking op van 4,3. Dat kan toch niet waar zijn.

Verder is deze tussen rangschikking wel een indicatie dat enige leden toch wel meer energie in hun hobby mogen liggen, middels het bezoeken van de training en het aanscherpen van spelregel kennis, want er staan er dit jaar veel op degradatie van de SNO.

Voetbal tassen, die zijn uitgedeeld aan onze leden hebben een tweeërlei doel, ze zijn bedoeld om de kleding en attributen in mee te nemen, en middels het logo de SNO uit te dragen,

Als de tas door moverende redenen niet in gebruik is genomen, dan willen wij deze graag retour en ontbinden wij de overeenkomst en gebruiken de tas voor leden die hem wel gebruiken.

De JALV op 4 April is in voorbereiding en wij denken het fluitsignaal rond 15  maart uit te kunnen delen, Iedereen die nog kopij in moet en kan leveren dit per einde deze week doen.

De site van de SNO wordt max 1 x per dag aangepast met het oog op vriendschappelijke wedstrijden,

Dit gebeurt tijdens de normale werkzaamheden van onze bestuursleden, en kan dus 1 dag duren.

Verder werd in de laatst gehouden bestuursvergadering duidelijk dat wij als SNO bestuur onze doelstellingen qua bezetting van bestuur en eventueel commissies moeten herzien, ook zal er een voor SNO duidelijke toekomst visie gepresenteerd moeten gaan worden, deze visie zal worden uitgewerkt en zal intern binnen het bestuur worden besproken.

Afhankelijk van de snelheid wanneer dit klaar is zal een en ander als bestuur beleid worden gepresenteerd op de JALV op 4 April,

Maar het is duidelijk, de KNVB en COVS zijn in beweging en wij als lid vereniging moeten daarop inspelen, de goede luisteraars hebben het mij al vaker horen benoemen, maar de knop moet om, en er zal meer moeten worden gevraagd van de actieve leden van de SNO.

 

Rondvraag

Er wordt gevraagd of de leden van het bestuur zich meer zouden kunnen laten zien bij activiteiten van de SNO, dit zal meegenomen worden binnen het bestuur

 

De Technische commissie heeft middels een achttal vragen de kennis van de aanwezige leden aardig op de proef gesteld, en er werd prima gediscussieerd.

Daarna werd aan de hand van beelden nog diverse discussie punten opgevoerd waarbij blijkt dat het weten een is maar het verduidelijken van het antwoord toch vaak moeilijker is

 

Wim van der Velde

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren