Herman Spenkelink penalty bokaal

29 april 2011

Vrijdagavond 6 mei a.s. organiseert de Technische Commissie van onze SNO weer de jaarlijkse strijd om de Herman Spenkelink penalty bokaal.

Plaats van handeling: Het speelveld achter het NKC korfbalveld. Aanvang half acht.

Alle voetbalverenigingen uit de gemeente Hellendoorn hebben het verzoek ontvangen een jeugdteam naar deze strijd af te vaardigen. Ook meisjesteams zijn van harte uitgenodigd.

Traditioneel worden de eerste strafschappen afgevuurd door de naamgever van dit tournooi Herman Spenkelink en de sponsor Krikken makelaardij. Hierna gaan de teams met elkaar de strijd aan. Ieder  team bestaat uit 3 deelnemers/sters en iedere deelnemer/ster  neemt 5 penalty’s.

De doelverdedigers van de verenigingen Haarle en de Zweef hebben zich inmiddels voorbereid om beurtelings zoveel mogelijk genomen strafschoppen uit het doel te ranselen.

Nieuw deze keer  is dat de onlangs gecertificeerde jongens van de cursus “Kennismaken met sport”, die ook door onze Technische commissie is verzorgd, de scheidsrechtersrol op zich hebben genomen en zij zijn voornemens goed te letten op de juiste toepassing van regel 14 (de strafschop) van de Handleiding voor Scheidsrechters.

Wij zijn van mening dat een groot aantal toeschouwers deze traditionele strijd zal komen bezoeken en U bent dan ook van harte uitgenodigd.

Technische commissie “SNO”.

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren