Rekla 2000 toernooi goed verlopen

20 april 2011

Het Rekla 2000 beloften toernooi zit erop. Grote winnaar is SC Lutten geworden. Zij wisten als debutant alle wedstrijden te winnen. De laatste wedstrijd tegen eveneens nieuwkomer OZC wisten zij duidelijk te winnen 5-1. Een prima prestatie van trainer Bram Roerdink. De doelstelling van deze competitie is om jonge spelers te laten wennen, of aan te laten pikken bij de grote jongens van het eerste. De jongens van SC Lutten kunnen allemaal nog een jaar mee. Dus een jong team.

OZC werd tweede. Zij verloren alleen van SC Lutten. De derde plaats werd ingenomen door Hardenberg’85. Winnaar van de twee vorige edities, Bergentheim moest genoegen nemen met de vierde plaats. Gramsbergen wist de laatste wedstrijd te winnen met 2-1 van Bergentheim en klom hierdoor naar de vijfde plaats in de eindrangschikking. Mariënberg werd rode lantaarndrager.

Gerrit Passies dankte namens organiserende verenging Gramsbergen de wedstrijdsecretarissen. Mede dankzij hun draaide het toernooi op rolletjes. Daarnaast bedankte hij de scheidsrechtersvereniging Nijverdal (SNO) voor het leveren van de scheidsrechters. Tenslotte bedankte hij Henk Buitenhuis van sponsor Rekla 2000 voor het leveren van de prijzen.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren