Geslaagde avond JALV

02 april 2015

Geslaagde avond JALV

Afgelopen maandag, 30 maart, werd de jaarlijkse JALV van SNO Nijverdal gehouden in ons clubhuis bij NKC '51 te Nijverdal. Ondanks afmeldingen waren er 46 leden en genodigden aanwezig op deze avond, een prima opkomst.

Om 20.00 uur werd de JALV geopend door onze voorzitter en werd iedereen van harte welkom geheten. Daarna werden alle agenda punten netjes behandeld. De speech van de voorzitter was weer prima te noemen en iedereen luisterde dan ook aandachtig.

De notulen en de financien werden weer goedgekeurd door de leden en de diverse commissie werden weer herbenoemd.

Wel werd er afscheid genomen van 2 bestuursleden. Gert-Jan Beltman, onze penningmeester, neemt na 12 jaar afscheid van het bestuur. Gert-Jan heeft in al zijn jaren de financien prima op orde gehad. Namens SNO zijn we hiervoor veel dank verschuldigd. Helaas hebben we voor deze functie nog geen andere kandidaat gevonden. Gert-Jan heeft aangeven tot die tijd als ad - intrim te blijven. Gert-Jan bedankt hiervoor.

Naast Gert-Jan werd er afscheid genomen van Gerard Westenbroek. Gerard zit al jaren en jaren in het bestuur van SNO maar ook Gerard heeft aangeven dat het tijd is om te stoppen en het 'stokje' te gaan over dragen aan een ander. Gerard heeft vele activiteiten in het bestuur gehad maar vooral de laatste jaren als P/R en sponsering man. De voorzitter zegt dan ook terecht.....Gerard wat moeten we nu nog zeggen of geven......Gerard dank voor je jarenlange inzet.

Na afscheid nemen is het ook weer tijd om vooruit te kijken. We zijn dan ook blij om 2 nieuwe leden toe te voegen aan het bestuur. Gerwin Moeken en Maikel van Munster welkom. Ook Wessel Nijmeijer, die al een poosje meeliep, werd door de vergadering benoemd tot algemeen lid van het bestuur. We hebben nu naast 'nestor, Wim van der Velde een erg jong bestuur en wat zou het mooi zijn om een iets oudere penningmeester te mogen toevoegen. Dan is het bestuur een mooie afspiegeling van de vereniging waar ook jong en oud een mooie mix is.

In de pauze konden we op de beamer mooie beelden bekijken. Gerard heeft alle beelden en kranten artikelen van de afgelopen 30 jaar op een cd-rom gezet. Erg leuk om te zien en ook na de vergadering bleven veel leden nazitten om dit te bekijken.

De prestatie beker werd door het bestuur uitgereikt aan de NK commissie. Het NK werd prima georganiseerd en ook landelijk werd dit opgemerkt.

De TC reikte de Hendrik Jan Stegeman bokaal uit aan de beste spelregelkenner van de SNO. Gerwin Moeken werd dit jaar de winnaar gevolgd door de nummers 2 en 3, Gert Hiemstra en Hans Luiken.

Namens de COVS kreeg Hans Marsman het woord en vertelde ons alle nieuwtjes. Hans bedankt hiervoor. Ook nam Hans ruim de tijd om 3 leden te huldigen c.q. te decoreren voor 25 jaar lidmaatschap bij de COVS. Dhr. Avezaath en Dhr Prins werden naar voren geroepen en gehuldigd onder luid applaus. Omdat 25 jaar COVS lid zijn ook betekent dat men 25 jaar lid is van de SNO zijn de betreffende heren ook gehuldigd door onze voorzitter met de bijhorende speld en bloemen. Dhr. Koopmans was niet aanwezig en het bestuur zal op een trainingsavond (gewoon tussen de jongens, zoals Anton zelf zegt) hier aandacht aan gaan schenken.

Aan het einde van de vergadering bedankte Gert-Jan alle leden voor het vertrouwen van de afgelopen jaren die hij kreeg. Daarnaast nam de voorzitter, op eigen naam, afscheid van de vertrekkende 2 bestuurleden. Dit deed hij met mooie woorden en bloemen.

We kunnen terug kijken op een geslaagde JALV en bedanken dan ook een ieder voor zijn komst.

We zien elkaar weer op onze clubavond, dinsdag 12 mei, waarin de TC ons meeneemt in de wereld van de spelregels en er weer kan worden gestreden om de felbelgeerde bokaal.

Het Bestuur.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren