Kennismaking met Sport 2014

04 oktober 2014

Kennismaken met sport.

Eén dezer dagen ontvingen wij van de Coördinatiecommissie Scholierensport in de gemeente Hellendoorn weer het jaarlijks uitgegeven prachtige boekwerkje “Kennismaken met Cultuur”(sport) editie 2014/2015.

De scholieren konden een keuze maken uit 60 mogelijkheden met betrekking tot het beoefenen van sport, Het aantal aanmeldingen bedroeg 899. Gemiddeld derhalve 15.

Het aantal scholieren dat ervoor heeft gekozen kennis te willen maken met het scheidsrechteren veldvoetbal bedroeg 16. Evenals voorgaande jaren een mooie score.

Wij hebben deze jongens en meisjes ( ze zijn er deze keer wel weer bij) voor een zestal avonden uitgenodigd om te komen kennismaken met de spelregels, te beginnen op dinsdag 7 oktober a.s. in het clubhuis van “N.K.C.”

De Technische commissie is voornemens haar best te doen om gedurende deze periode zoveel mogelijk over het scheidsrechteren in de voetbalsport te vertellen.

Wij hopen aan het eind van de cursus naast een eigen certificaat ook het pupillen scheidsrechter certificaat  van de K.N.V.B. te kunnen (laten) uitreiken.

Namens de technische Commissie van “S.N.O”.

Piet Oldeman.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren