Geen trainingen SNO tijdens vakantieperiode

06 augustus 2014

Beste leden van SNO,

In eerste instantie hadden we als trainers besloten om op verzoek ook nog door te trainen in de vakantieperiode, op dinsdag 12, dinsdag 19 en dinsdag 26 augustus. Gezien het feit dat er wel erg veel leden zijn aangesteld bij bekerwedstrijden / vriendschappelijke wedstrijden, lijkt het ons toch niet verstandig om te trainen. De trainers zelf hebben ook diverse aanstellingen ontvangen, waardoor het (bijna) niet mogelijk is om elke avond voor een gekwalificeerde trainer te zorgen.

Helaas lukt het ons dus niet om extra traingen te kunnen bieden. Wel lijkt het ons voor een ieder raadzaam om zijn conditie op peil te houden / te brengen. Dit kan natuurlijk door het leiden van vriendschappelijke of bekerwedstrijden, maar wellicht is het ook verstandig om voor jezelf een paar keer te gaan hardlopen. Om de competitie goed te kunnen starten, is een goede conditie natuurlijk van groot belang.

De eerste training na de vakantie zal dus plaatsvinden op dinsdag 2 september 2014 om 19:30 uur, gewoon weer bij NKC'51 aan de Sportlaan in Nijverdal. Hiervoor nodigen we iedereen van harte uit!

We wensen iedereen een goede voorbereiding op het seizoen 2014 - 2015 en veel succes bij het leiden van de eerste wedstrijden!

De trainers.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren