Clubavond 17-06-2014

18 juni 2014

Laatste clubavond van het seizoen 2013/2014

Afgelopen dinsdag avond hadden we onze laatste clubavond van het seizoen. Na enkele mededelingen vanuit het bestuur gaf onze voorzitter het woord aan Hans Groenhuijsen. Hans presenteerde via de beamer de uitslag van de gehouden enqeute. Erg interessant om te zien hoeveel procenten werd gegeven voor elk onderdeel. Uiteindelijke winnaar werd vv Hulzense Boys en de afgevaardigden werden gefeliciteerd door Andre en Hans. Onderaan kun je een klein verslag lezen.

Na de huldiging werd het woord gegeven aan Wilco Jansen. Wilco begon zijn verhaal met de complimenten aan onze NK commissie en vond het een geweldige dag. Daarna stelde Wilco zich voor, over zijn carriere, en legde uit dat hij de nieuwe voorzitter is van de vernieuwde regio Noord. Hij presenteerde via de beamer de organisatie in zijn regio en was er voldoende ruimte voor vragen. Het was een zeer intressant verhaal voor de goed gevulde kantine van NKC. Na de presentatie werd er nog gezellig wat gedronken en konden we terug kijken op een geslaagde avond.

Stukje richting pers over winnaar Hulzense Boys

vv. Hulzense Boys winnaar enquête 2013/2014

Afgelopen dinsdagavond presenteerde de SNO (scheidsrechtervereniging Nijverdal en omstreken) de winnaar van de enquête over het seizoen 2013/2014.

Van de 35 verenigingen die meedingen (clubs uit omgeving Holten, Nijverdal en Hardenberg) kwam de vereniging uit Hulzen als winnaar uit de bus!

Bij elke wedstrijd (senioren en junioren) waar een SNO lid was aangesteld vulde zij na elke wedstrijd de vragen lijst netjes in. Er werd gekeken naar het ontvangst van de scheidsrechter, accommodatie, begeleiding tijdens / na de wedstrijd en hoe er na afloop in de bestuurskamer wel of niet werd gesproken over beslissingen.

Tijdens de clubavond werden de afgevaardigden van Hulzense boys, Algemene zaken B de Jong en hoofd wedstrijdzaken E van Paassen van harte gefeliciteerd door de secretaris van SNO Andre Meulenkamp en de maker van de enquête Hans Groenhuijsen. Ook werd hen een mooie plaquette overhandigd. Daarbij komt de technische commissie van de SNO een spelregelavond organiseren voor de jeugd. Een avond met veel beeld materiaal en leuke prijzen.

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren